Kúpiť prilbu na motorku – e-shop

Sprievodca výberom
prilieb


Prilby na motorku  >  Dámske prilby na motorku

Dámske prilby na motorku

Dámske prilby na motorku majú svoje špecifiká. Musia sa páčiť, padnúť dobre na hlavu a mať veľa vychytávok, ktoré ocenia často len ženy.

Nákup tovaru, či už je to moto prilba, bunda alebo samotná motorka, je často o emóciách, a nielen ženy sa rozhodujú na základe prvého dojmu, na základe vzhľadu. Za to sa netreba hanbiť, je to úplne prirodzený postoj.

 

Ale aj pri výbere dámskej prilby na motorku je potrebné dať na dôležité aspekty nákupu moto prilby:

 

1. Typ prilby

Vyberajte podľa vašej motorky, na ktorej jazdíte, alebo budete jazdiť. Rôzne prilby sa používajú na ceste, do terénu alebo na skúter na jazdenie po meste. Všeobecne - najľahšie otvorené prilby sú na skúter, integrálne už na cesty a najrobustnejšie sú motokrosové prilby do terénu alebo napríklad na štvorkolku.

2. Materiál prilby

Dnes sa prilby vyrábajú väčšinou zo vstrekovaného termoplastu, z kevlaru alebo z rôznych zliatin. Od materiálu sa tiež odvíja cena prilby. Ženy ocenia čo najľahšiu prilbu.

3. Doplnky a vychytávky

Vymakaná ventilácia, interkom, komfortnejšie polstrovanie. To všetko sa dá zaobstarať a priplatiť si. Je len na vás, akú prilbu si vyberiete, v akej cenovej hladine.

4. Design

No a, samozrejme, vzhľad prilby. Ideálne, aby ladila k oblečeniu. Hor sa do moto shopu.

Moto prilba WORKER V192 s dámskym dizajnom

Som veľmi spokojný ja aj moja rodina s touto moto prilbou. Jej užívanie je komfortné a splňuje naše požiadavky. Odporúčam ju.. A ako druhá prilba je veľmi vhodná. Po predvedení známym bola veľmi dobre hodnotená.
To je recenzia z porovnávača tovarov.

Hlavnými prednosťami tejto prilby sú kvalitné spracovanie jednotlivých častí, nové dizajny a vysoký bezpečnostný štandard spĺňajúci európsku homologáciu ECE R-2205. Patrí k vyhľadávaným motocyklovým príslušenstvám vďaka atraktívnemu a funkčnému designu.
 

Zdieľajte článok



Odporúčame prilby na motorku






Ďalšie novinky

Dámske prilby na motorku

Dámske prilby na motorku majú svoje špecifiká. Musia sa páčiť, padnúť dobre na hlavu a mať veľa vychytávok, ktoré ocenia často len ženy.

Náhradné diely na moto prilby

Aj helmy na motorku občas potrebujú výmenu. Po náraze alebo bežným opotrebovaním trpí mnoho súčiastok. Čo všetko môžete na helme vymeniť?

Prilbu si vždy dobre zapnite - nasadenie nestačí!

Podľa zákonných predpisov musí mať vodič aj spolujazdec za jazdy na motorke alebo mopede na hlave nasadenú prilbu. Avšak nielen nasadenú, ale aj dobre zapnutú. Našťastie moderné systémy zapínanie prilieb uľahčujú a sú zamerané na maximálne pohodlie jazdca.

všetky novinky