Kúpiť prilbu na motorku – e-shop

Sprievodca výberom
prilieb


Prilby na motorku  >  Moto prilby recenzie, recenzie moto prilieb

Moto prilby - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných zákazníkov, ktorí si kúpili moto prilby. Vyberte si potom moto prilby v e-shope.

Súhrn recenzií produktu Prilby na motorku:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Moto prilba W-TEC YM-617

V porovnaní s inými podobnými moto prilbami aj cenovo výhodná. Pretože je to moja prvá, nemôžem porovnať s podobnými výrobkami.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.07.2017)

Zaujímavý vzhľad, dobre sedí a určite bude aj chrániť hlavu.



Recenzia Moto prilba WORKER V200

Určite odporúčame známemu, niet dôvod opätovne nenakupovať produkty vo vašom obchode.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.03.2011)

Presné natipovanie veľkosti v e-shope, sedela aj bez predošlého skúšania presne podľa rady obchodníka v telefóne, nádherný design, nehmlí sa, dostatočná ochrana, príjemné používanie, dostatočný návod na použitie.



Recenzia Moto prilba W-TEC NK-602

Dobry produkt za slušnu cenu a som nad mieru spokojný.

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.05.2013)



Recenzia Moto prilba WORKER V210

xxx

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.05.2013)



Recenzia Moto prilba WORKER V192

Som velmi spokojný aj moja rodina s touto moto prilbou. Jej užívanie je komfortné a splňuje naše požiadavky. Odporúčam ju.. A ako druhá prilba je veľmi vhodná. Po predvedení známim bola veľmi dobre hodnotená

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.04.2016)

Velmi funkčná moto prilba s množstvom potrebných a bezpečnostných prvkov. Porovnateľná s cenovo vyššími moto prilbami ponúkanými v tomto sortimente.



Recenzia Prilba open face s PLEXI FENIX HY-818

dufam,ze posluzi ako ma a hlavne splni svoj ucel.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.06.2013)

sedi velmi dobre na hlave, ale aj napriek tomu , ze mame dost velke hlavy:-) stacila by aj o cislo mensie. Kupila som ju hlavne kvoli cene,tak dufam,ze bude viac nez adekvatna s cenou.

zatial ziadne....:-)



Recenzia Moto prilba W-TEC NK-617

Výhodou je slnečná clona,perfektne sedí na hlave ak teda máte správnu veľkosť a aj počas menšieho dažďa skvelé obtekaju kvapky štít. I keď som helmu skôr kupoval podľa dizajnu ale môžem povedať že na skúter úplne dostačujúca. Môžem len odporučiť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.07.2017)



Recenzia Moto prilba WORKER V210 Bluetooth + Interkom

Prilba v prevedeni Mystic strieborna vyzera na internete o vela horsie ako v skutocnosti je. Po jej odskusani na predajni nebolo o com rozmyslat. Osobne mam matnu veziu a vyzera super, nehovoriac o tom, co vsetko ponuka.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.01.2015)

Celkova funkcnost a vybava prilby je za danu cenu bezkonkurencna

Nic



Recenzia Moto prilba WORKER V100

Produkt som si vybral ako prilbu pre rekreačné jazdienie na motocykly Prilba výborne sedí na hlave, ale keď je vonku 30 stupňov je v nej teplo, ale dá sa to vyriešiť otvorením skla na prilbe Produkt sa používa výborne Produkt odporúčam aj ostatným Prilba Worker V100 je výborná tak ako na rekreačné jazdenie tak aj na preteky..... Prilba má výbornú cenu v porovnaní s výbornou kvalitou

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.06.2011)

Vynikajúca kvalita Perfektne sedí Farba tiež dobrá

V lete je tom teplo, ale otvorené predné sklo to spravý



Recenzia Motokrosová prilba WORKER MAX606-1

prodikt bol zakúpený pre bezpečnosť môjho syna. používa sa dobre, som spokojný s kvalitou a vzhľadom , odporúčam ostatným zákazníkom

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.03.2014)

kvalita tovaru, rýchlosť dodávky, stručné pokyny pri predaji a objednávke



Recenzia Moto prilba W-TEC NK-629

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.04.2017)

Sedí na hlave ako uliata,aj podľa napísanej veľkosti.Nepotrebujem slnečné okuliare,v prilbe je slnečná clona.Šilt sa mi tiež páči.Objednala som si matnú čiernu a vyzerá dobre.Som spokojná.

Niekedy sa zahmlieva štít ráno.



Recenzia Prilba na motorku WORKER V570

dobre

Celkové hodnotenie: 7.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER-MOTO.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.05.2013)



Recenzia Motokrosová prilba WORKER MAX606-1

prodikt bol zakúpený pre bezpečnosť môjho syna. používa sa dobre, som spokojný s kvalitou a vzhľadom , odporúčam ostatným zákazníkom

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.03.2014)

kvalita tovaru, rýchlosť dodávky, stručné pokyny pri predaji a objednávke



Zdieľajte článok


Odporúčame prilby na motorku






Novinky

Dámske prilby na motorku

Dámske prilby na motorku majú svoje špecifiká. Musia sa páčiť, padnúť dobre na hlavu a mať veľa vychytávok, ktoré ocenia často len ženy.

Náhradné diely na moto prilby

Aj helmy na motorku občas potrebujú výmenu. Po náraze alebo bežným opotrebovaním trpí mnoho súčiastok. Čo všetko môžete na helme vymeniť?

Prilbu si vždy dobre zapnite - nasadenie nestačí!

Podľa zákonných predpisov musí mať vodič aj spolujazdec za jazdy na motorke alebo mopede na hlave nasadenú prilbu. Avšak nielen nasadenú, ale aj dobre zapnutú. Našťastie moderné systémy zapínanie prilieb uľahčujú a sú zamerané na maximálne pohodlie jazdca.

všetky novinky