Kúpiť prilbu na motorku – e-shop

Sprievodca výberom
prilieb


Prilby na motorku  >  Na Vianoce letia integrálne prilby

Na Vianoce letia integrálne prilby

Integrálne, teda kompletné prilby na motorky sú dlhodobo najpredávanejšie.

Naším tipom je integrálna prilba Moto prilba Ozone A951 v elegantnom matnom prevedení a za veľmi príjemnú cenu okolo 36 €. Kúpite ju vo veľkostiach od XS až po XXL.

Moto prilba Ozone A951

Okrem integrálnych prilieb sa predávajú aj otvorené prilby. Ďalším tipom z e-shopov je o niečo drahšia Moto prilba W-TEC NK-617. Tu zaobstaráte za približne 50 € vo variantoch od S po XXL.

Má slnečnú clonu a odklopné plexi. Recenzie vyzerajú veľmi dobre:

"Už po rozbalení krabice a prvého pohľadu na prilbu, som bol milo prekvapený kvalitou za tak skvelú cenu, za ktorú sa tento model ponúka. Videl som desiatky takýchto modelov prilieb, ale nemal som k nim dôveru, už kvôli spracovaniu alebo hroznej a hlavne lacnej plastovej škrupiny. "

Moto prilba W-TEC NK-617

Ktorú prilbu si pod stromček nadelíte Vy?

Zdieľajte článok



Odporúčame prilby na motorku






Ďalšie novinky

Dámske prilby na motorku

Dámske prilby na motorku majú svoje špecifiká. Musia sa páčiť, padnúť dobre na hlavu a mať veľa vychytávok, ktoré ocenia často len ženy.

Náhradné diely na moto prilby

Aj helmy na motorku občas potrebujú výmenu. Po náraze alebo bežným opotrebovaním trpí mnoho súčiastok. Čo všetko môžete na helme vymeniť?

Prilbu si vždy dobre zapnite - nasadenie nestačí!

Podľa zákonných predpisov musí mať vodič aj spolujazdec za jazdy na motorke alebo mopede na hlave nasadenú prilbu. Avšak nielen nasadenú, ale aj dobre zapnutú. Našťastie moderné systémy zapínanie prilieb uľahčujú a sú zamerané na maximálne pohodlie jazdca.

všetky novinky