Kúpiť prilbu na motorku – e-shop

Sprievodca výberom
prilieb


Prilby na motorku  >  Prilby na motorku dámske

Prilby na motorku dámske

Helma je zo zákona povinnou súčasťou výstroja motorkárov a ich spolujazdcov. Najlepšie ochranu poskytujú integrálne prilby, kryjúce tiež bradu a plexi štítkom celú tvár. Vyrábajú sa v rade pánskych i dámskych designov.

U helmy na motocykel platí viac než u čohokoľvek iného odporúčanie orientovať sa na najvyššiu možnú kvalitu. Má byť skôr užšie, ale zároveň nesmie nikde tlačiť. Platí tiež, že sa používaním zväčší asi o pol čísla. E-shop inSPORTline s týmto počíta, a ak helma z jeho ponuky nebude ideálne sedieť, bez úhrady poštovného ju vymení alebo vráti peniaze.

Všetky prilby na motorku prešli prísnym testovaním podľa európskych noriem a sú ponúkané za výhodné ceny. Napríklad fialová moto prilba Worker V192 môže byť aj tipom na darček pre dámu na motorke, pekným a zároveň zaisťujúcim jej bezpečnosť. Avšak iba vtedy, ak si ju nielen nasadia, ale hlavne starostlivo dotiahne remienok. Pretože prilba je ten najlepší spôsob ochrany, aký môže mať.

Moto helma WORKER V192

Zdieľajte článok



Odporúčame prilby na motorku






Ďalšie novinky

Dámske prilby na motorku

Dámske prilby na motorku majú svoje špecifiká. Musia sa páčiť, padnúť dobre na hlavu a mať veľa vychytávok, ktoré ocenia často len ženy.

Náhradné diely na moto prilby

Aj helmy na motorku občas potrebujú výmenu. Po náraze alebo bežným opotrebovaním trpí mnoho súčiastok. Čo všetko môžete na helme vymeniť?

Prilbu si vždy dobre zapnite - nasadenie nestačí!

Podľa zákonných predpisov musí mať vodič aj spolujazdec za jazdy na motorke alebo mopede na hlave nasadenú prilbu. Avšak nielen nasadenú, ale aj dobre zapnutú. Našťastie moderné systémy zapínanie prilieb uľahčujú a sú zamerané na maximálne pohodlie jazdca.

všetky novinky